Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
20071011


Uppståndelse

Kanske grät du en dag i början av maj
och tog steget mot döden kort därefter
enbart för att återuppstå


och bli levande på riktigt.




Fri vers av LadyNight
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-13 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LadyNight
LadyNight