Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
20071125


\"...men det är okej\"

Det är fortfarande trasigt inombords
Kan inte påstå att det är någons fel
-det har alltid varit på det viset


Fast,
ibland önskar jag att det gick att laga




Fri vers av LadyNight
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-13 12:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jo, det gör man ju - men kanske ändå inte ...
Bra skrivet - säger mycket.
2008-06-13

    Lars Gullberg
finns så otorligt mycket fint på dessa få rader
rader som säger allt

/ Lars
2008-06-13
  > Nästa text
< Föregående

LadyNight
LadyNight