Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
20080318


"Berör mig"

Denna ständiga kyla

Den tar sig ett eget medvetande,
får för sig att dess ord är lag

och jag blir stum i förvåning
över att den faktiskt har åhörare

Stillsamt blir jag slutligen sten
Likt marmor, lika likgiltligt kall

Så,
min utmaning till omvärlden;
Berör mig (men rör ej)




Fri vers av LadyNight
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-27 13:29



Bookmark and Share


  Neal
fin ;)
2009-11-23
  > Nästa text
< Föregående

LadyNight
LadyNight