Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
20071016-20071130


[Andas]

Kan inte skriva mig ur det här
Detta hopplösa tillstånd av ingenting

De klöser likt vilddjur där inombords
Dunkla monster utan namn, utan klang

Kalla fingrar försöker överleva angreppet
medans värmen är bara en omtalad legend

Som om det står skrivet i pannan;
Min packning av stenar är för tung

Nervsystemet är minuter ifrån kortslutning
Likt en påminnelse om verklighetens bojor

[slutligen]

Min ryggrad slutar bryskt att stödja
Och allt faller handlöst mot golvet



(...men,
det är nu jag ska lära mig att andas.)




Fri vers av LadyNight
Läst 292 gånger
Publicerad 2008-06-13 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LadyNight
LadyNight