Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skulle man sälja sin själ om det gick?


Såld själ



Driven av nöden, man själen försvär.
Känn svavlets lukt, från satans pakt.

Glömd är glöden man inom sig bär
förlorad är all sukt, till livets prakt.

Livet djupt i döden på sinnet tär
och ångerköpt själen leds till slakt.

Målet är döden förutan besvär
mot livet korrupt ingen har makt.

Tragiska öden i livets sfär
slutar abrupt i våldsam akt.

© Boa Berg
2007-08-03
02:12




Fri vers av Boa Berg
Läst 587 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-03 02:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg