Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något måste göras vår moder jord håller ju på att dö!! vi kommer troligen inte uppleva det under våran livstid men för framtiden,,mina barn-barn-barn-barns barn kanke är med när man inte kan leva här längre vi kan förebygga detta!


Haiku-live earth



poolerna som smälter

när ozon-lagret splittras

och isbjörnen dör




Bunden vers (Haiku) av Detvaraldrigjag
Läst 448 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-03 23:09



Bookmark and Share


  Lithia
Börjar också känna mig väldigt stressad och rädd över att jorden håller på att förstöras, alla arter som kommer att dö och så... Det krävs ju inte mycket egentligen för att vi ska kunna förbygga det, bara vi jobbar tillsammans...Jättebra att du tog upp det här ämnet tycker jag! :)
2007-08-10

    Kissemiss
jag vår jord håller på att förstöras!

jag ska börja hålla andan
så att jag inte släpper ut så mycket koldioxid ;)

närå med det är himla viktigt för om typ 300 år kanske det är öken i lappland!!!!!



//Hanna
2007-08-06

  Alina Ögger
Träffande säkert, mot alla odds. Tragikomisk. Men vackert skrivet.
Och trots all naivitet i världen kommer isbjärnen dö.
Juste idé med politisk haiku!
Det måste jag testa, banne mig.

Fortsatt lycka till!

A
2007-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Detvaraldrigjag