Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skåror i tiden...

När världen plötsligt stannar upp för att se en ny människa tyna,
vi är små skåror i tiden,väntande på att se en ny morgon gry.
Livet är en fest det är vad dom säger,men jag såg en stjärna falla det var den kärlek vi en gång delade,du och jag.
Jag kan inte längre känna vinden genom mitt hår och inte längre se den dansa.
När solen en gång stannade till utanför mitt hjärta knackade på alla mina dörrar,då kunde jag inte längre öppna mig.
För när världen stannade upp för att se en ny människa tyna så kunde jag inte längre andas för jag är bara en liten skåra i tiden väntande på att se en ny morgon gry.




Fri vers av emelie*
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-04 02:48



Bookmark and Share


    Sundance Kid
håller inte alls med pickastol med radavstånd och sånt sk*t, den är perfekt som den är.

keep up the good work!
2007-08-04
  > Nästa text
< Föregående

emelie*
emelie*