Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som tioåring fick du lov att gå din väg...


Skuggan av

 

Skuggan av ditt lilla öga
vildsint
skuggrått
lösryckt hoppigt
gående bortåt

- Var det ditt val?

på väg utan slut
med din hand
i hans

- Höll han sin lilla flicka alls?

Värkande vindlande vägar i mitt blod
dunkande pumpande nio månader
och sedan rämnat och förrått

 - Som mamma var du
    knappt duglig

-  Du kunde inte ge mej
   det jag behövde

-  Håll dej borta från
   mina närmaste

skuggan av ditt lilla öga
vilar i ditt skratt
länge efterlängtat
hoppats på
drömt om

 - Vill än en gång ge dig ett varmt hjärta

som skulle smärtlindra
även mitt
blodomlopp

Låt oss inte
ha lyckats
ta din solstråle
ifrån dej

 

07.08.04

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 185 gånger
Publicerad 2007-08-04 09:59



Bookmark and Share


  Lena Renman
Tänk att denna har bara en enda kommentar på 33 läsningar...
2007-10-08

  katt.inc
Mycket tragisk och smärsam dikt och som jag önskar att ingen borde behöva uppleva, varken barn eller vuxna.
2007-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman