Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av siktlig av skrivning


Av med olika innehåll

Av....

visad
skedad
saknad
lägsen
art
ig
grund
gjort
gått
undsjuk

hopp

07.08.04

 

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 237 gånger
Publicerad 2007-08-05 00:40



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
av ant garde -
kanske något om konst-iga myror
2007-08-05

  Lena Renman
Kanske Av - Står man från att Av - Ge en kommentar här såväl som på små apor...
Lena
2007-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman