Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


poeten parkerar


pirrig poet
petar på pajen

pengarna pyser




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-04 21:48



Bookmark and Share


  Fuyoh
Perfekt \"Pajku\"...
Rolig läsning..Tack!
2007-08-06

  Per Rydberg
Prima poesi!
2007-08-05

  Cris
puts väck med pengarna.. hm..
få många funderingar
Parkerar.. okej.
men jag tänkte mig en klåfingrig poet på ett café som pillar på en paj..och måste alltså ta denna trots att hon inte vill :-)
Men din senryu betyder säkert ngt annat..
2007-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP