Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen med mustasch i ansiktet, del 2

Jag satte mig mittemot
studerade hans långa smala fingrar

-Har du sett till grannen idag, frågade han
och sträckte sig efter saltet

Jag vände bort blicken
och tänkte på gummistövlar fyllda med köttfärs





Fri vers av Din Mormor
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-05 13:32



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
Har läst igenom det mesta du publicerat
här. Vill lyfta på hatten och säga:
Tack för att jag fick låna duschen.
2007-09-10

  Mari N
\"och tänkte på gummistövlar fyllda med köttfärs\"
En alldeles helt fantastisk liknelse. Hela ens jag fylls av avsmak...
2007-08-27

  stronza
Oj!
2007-08-12

  ospray
Det här är ju hur kul som helst

applåd!!!
2007-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Din Mormor