Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Så nära glöden kommer vi aldrig

en jantelagsprins
tar sin rökpaus
sviker sitt eget märke
sviker sitt eget land
ett landförräderi
en epok i brand
& en sanning som snart
kommer bli sann

sju... du skall inte tro att du duger till något
åtta... du skall inte skratta åt oss.

ett vulkanutbrott
söker sin plats
skyddar sina egna rötter
skyddar sin egen kyla
ett raseriutbrott
en glans av ondska
& en hämning som snart
kommer bli hämnd




Fri vers av J P
Läst 377 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-05 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J P
J P