Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din spegel ljuger

när du inte tycker du duger
vill ha reklamaffischens lätta kropp
tyck då att din spegel ljuger
för det är så svårt att säga stopp

alla dagar du annars slösat bort
på ångest och räkna kalori
och det mål du sen aldrig nått
att bli kvitt fröken anorexi

det finns så mycket du annars kunnat göra
så många tårar du offrat för ingenting
på alla vänner du inte velat höra
som tröttnat på att du inte längre finns

tänk på den dag du tvingas förstå
vilken meningslös kamp du stridit
och du blev ändå aldrig det du velat nå
då du någon annan blivit

en föjande kamp att hitta tillbaka till sig själv
att istället försöka bli den man var
att försöka ta sig upp från tårarnas älv
och greppa det lilla man har kvar




Fri vers av kaprifol
Läst 438 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-09 23:13



Bookmark and Share


    CR
jag blev paff när jag läste denna.
den är jättevacker och beskriver verkligen problemet jättebra, utan att säga för mycket.
texten flyter också på väldigt fint när man läser den.
2007-08-12

  Fredrik78
SHIT vad bra! Tack för en det grymmaste alstret idag!
Du får absolut 7/7 hamstrar med mat för vintern !
2007-08-09

  "Silver" VIP
Superviktigt ämne tar du upp här!

\"på alla vänner du inte velat höra
som tröttnat på att du inte längre finns\"

Vanlig sjukdom med en stor kamp i sig, ofta många år, där till slut även vänskapen får lida, precis som så väl beskrivs i texten.
2007-08-09
  > Nästa text
< Föregående

kaprifol