Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Milles

Carls
Guds hand
är en manlig hand
med en man i

Carls
Guds hand är spridd
över hela världen

07.08.07

 

 ******

En sista hommage från Carl till sin beundrade mästare Auguste blev Guds Hand (1952-54). Milles monumentala, nya, Guds Hand i brons finns runt om i världen, bland annat i Kina, USA, Japan, Australien, Indonesien och Kanada

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-07 09:08



Bookmark and Share


  katt.inc
Kan bara hålla med, tyvärr.
2007-08-07

    Nattviol
ja - om det är Guds hand
som avbildats så är det
nog en manlig hand...
fast jag undrar jag vad
Gudrun tycker...
monumentalt är det
säkert!
=o)
2007-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman