Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slå, hata, gör det du förmår.

Stjärnorna bleknar och försvinner


Han lutar huvudet bakåt och säger - Sug mig.

- Nej..


Timmarna vardrar, himmlens mörka sida bleknar och övergår i dag

Hon ligger på golvet och andas tungt hon vågar knappt höja huvudet
Hon är som en hund och när äntligen husse ropar höjer hon bliken

Tårarna rinner långsamt som blod ur ett färskt sår..

Kärlek gör ont men jag älskar dig säger han, herren
Han ler och skrattar honfullt när hon försöker resa sig tilsammans med fåglarnas muntra sång.

Löven dansar i vinden och dagen är precis som igår men med mer blåmärken




Övriga genrer av Skuldsamvete
Läst 299 gånger
Publicerad 2007-08-07 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skuldsamvete
Skuldsamvete