Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En älg viskade.

En fågel viskade i mitt öra..
Vet du? En älg viskade i mitt..

Den sa att du och jag aldrig skulle blivit ett bra par.

Jag kan inte förstå varför jag bryr mig om dig
Alla falska rykten och alla var tydligen om mig

Du är inte ens värd mina tårar eller mitt skratt
Jag önskade jag bara kunde gråta och finna min egna skatt
för en dag då du står där utanför min dörr med dina
patetiska ursäkter och vissna blommer kommer jag inte öppna.

Jag kommer inte ge dig den chans som du så ömt trånar efter.
Den är inte till salu och inte ens för alla gröna skogar och guld du kan finna
kommer du aldrig att vinna mitt hjärta.




Fri vers av Skuldsamvete
Läst 340 gånger
Publicerad 2008-03-25 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skuldsamvete
Skuldsamvete