Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slit mig i stycken

Hur de tagiga grenarna fångar som upp mitt fall
sliter mig i stycken..

Vecklar ut det sides tyg jag var inlindad i och
river sönder det så som du rev i mitt hjärta.

Hur taggarna hänsynslöst river sönder min tunna hud
och rispar min kropp med en sårbarhet

Sårbarheten att en gång lärt sig frukta det
man verkligen behöver att älska.




Fri vers av Skuldsamvete
Läst 315 gånger
Publicerad 2007-12-23 04:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skuldsamvete
Skuldsamvete