Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du missade ljusknappen

Det spelande aldrig riktigt någon roll vad du gjorde


Hur många gånger du smekte håret ur ögonen på mig
Hur många gånger du kysste mig och sa att du älskade mig

Det spelade ingen roll..


För dig var vi oss.
För mig var det alltid du och jag.

Jag uppskattade aldrig dig som jag borde gjort
Jag var nog aldrig riktigt din.

och någonstans under den långa vägen insåg du nog det eftersom
du lämnade mig ensam..

Jag ville inte såra han längre
Han ville inte slösa bort sitt liv

Då han kysste mig sista gång
rann tårarna för något jag alltid hade men aldrig fick.

Tårar som vanligvis ska lämna iskalla spår och
skära i hjärtats lilla vrå känndes inte..

För inuti hade jag redan frusit till is långt innan du lämnade mig ensam.




Fri vers av Skuldsamvete
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-30 10:11



Bookmark and Share


  mare VIP
Så fantastiskt bra skrivet....känslor starka..underbar poesi !
2008-01-30

    Sven-Erik Sköld
Vilken \"fin\" penna Du har, ömsint. Ferlin skrev i en av sina dikter att han skrev med \"faber två\" och det har jag för mig är ett mjukt blyertsstift..? Men även om han skrev mjukt, skrev han begripligt, och det gör även Du. Åtminstone för mig. Tack!
2008-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Skuldsamvete
Skuldsamvete