Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte min bästa


Saknad

Jag är svag

Det är något som saknas,
en pusselbit som verkligen behövs.

Jag känner mig inte hel,
för jag tror jag saknar dig..

Jag saknar någons trygghet
jag saknar att ge någon min trygghet

Jag saknar att vara den som alltid fanns där.
Jag kunde funnits där.

Det gav mig ett syfte.

Du var mitt syfte.

Du var min jord, jag din sol.
Utan dig så har jag inget att lysa på..

God, I miss you..




Fri vers av Skuldsamvete
Läst 396 gånger
Publicerad 2007-10-16 08:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skuldsamvete
Skuldsamvete