Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbax

Varje gång det regnar far jag tillbax

Varje gång mina tårar fyller mina ögon så är jag tillbax

Du vet att jag ständig står på tå bakom dig,
Kollar vad du gör, hur du mår.

Jag valde inte detta
Valde att bli din skyddsängel.

Jag bara blev




Fri vers av Skuldsamvete
Läst 382 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-24 20:52



Bookmark and Share


    LadyFool
ljuvlig!
2007-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Skuldsamvete
Skuldsamvete