Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanken, blodet..

Sluta viskar hon..

Få tyst på rösterna i mitt huvud,
jag klarar det inte..


Blodet pulserar snabbt
Tankarna rusar genom huvudet
Kroppen lyssnar inte

Lyft armen,
kom igen!
Lyft den..

Det går inte lika så som
känslorna inte går att döjla.

Hon saknar honom
Hon hör hans röst i sitt hjärta..

Sluta, få det att sluta..




Fri vers av Skuldsamvete
Läst 314 gånger
Publicerad 2007-12-24 04:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skuldsamvete
Skuldsamvete