Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aningar

adonis
androgyna
attribut
attraherar
aningslöst
andra aspekter
avseende avel
alternativt
annan
aktivitet

antar
avvaktande
attityd




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-07 22:51



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Hehehehe..skrattar gott...där fick du till det!!!!!
2007-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP