Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gammal kärleks röst i drömmen...




Vintersång


Mjuk mot
min kind
varma läppar
fingertoppar
känselkroppar
din andning
möter min

smeksam röst
runt om i takt
toner i mörker
hjärtans prakt

håller oss stillsamt
om igen
skrattande
rullande i snön
för länge sen

flingor som faller
i stjärnornas sken
näsor som snuddar
huden som ber
rör mej förför mej
i iskylan blodshett
dröm minnets sång
i vintrig nattetid
under balkong

gamla hetta
i drömvärlden ny
jaget förvandlas
till tiden då du
kraftfull så vacker
fyllde min sky
brännmärkte blodet
sjöng din sång
ren och vacker
som på en skogsväg
-en gång...


07.08.08

 

Läs även:  http://poeter.se/viewText.php?textId=431657

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 216 gånger
Publicerad 2007-08-08 08:55



Bookmark and Share


    Nattviol
melodiskt och drömskt
minnet bär oss
genom
eoner av tid

säger som Göran Grip:
\"Allting Finns\"

=o)
2007-08-09

  katt.inc
Vackra minnen som du förmedlar fint.
2007-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman