Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sångtexter rullas upp


Nattlig sång

Instängd luft
disigt mörker
fuktiga sängkläder
och så denna bil
som ljuder sin
nattliga sång

Snurrar
blundar
svettas
biter ihop

Hur mördar man
en bil som tjuter
varje natt?

 07.08.08

 

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-08 09:02



Bookmark and Share


    Nattviol
mmm...
ett scenario från underjorden
(så känns det när man inte
får sova....)
nästa gång - gå ut och ta
bilnumret och få ägaren genom
bilregistret (?)
nu har du adress, troligtvis..
fortsätter tjutandet utan att
någon gör något åt det så
köper du något som tjuter
utav bara helvete och fäster
i hans (?) brevlåda...typ.
eller så spelar du in oljudet
och knackar på för att visa
hur du har det..
(oj - jag är visst på ett
hämndhumör....)

=o)
2007-08-09

    Maria Malm
Tja, det här är sånt som får en att längta till landet och den stora tystnaden.
2007-08-08

  katt.inc
Häll cement i motorn. Bra ordat!
2007-08-08

  ospray
Hua tur att man bor på landet
här är det tyst ....=)
2007-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman