Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läst boken om hemligheten?


Dagens visa

En attraktion
sägs livet vara
av mentalt slag

låt mig attrahera
bara lust och glädje
denna dag

07.08.08.




Fri vers av Lena Renman
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-08 09:10



Bookmark and Share


  devilsangel
Låter nice det *L*
2007-08-08

  katt.inc
Bara lust och glädje... det tackar jag för, det behövs.
2007-08-08

    ej medlem längre
Åhh en så ljuvlig text!! Underbar!
Ja, låt oss attrahera glädje och lust idag...*L*
2007-08-08

  stella
Vill jag med! Bra visa! :)
2007-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman