Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting alls



Ögon som stirrar
ut i mörker,
ser ingenting alls.
Händer som famlar
i tomma intet
känner ingenting alls.
Öron som lyssnar
till tystnaden
hör ingenting alls.
Jag kan ändå
se dig,
känna dig,
höra dig
i min ensamhet.




Fri vers av Anna H
Läst 288 gånger
Publicerad 2004-02-23 08:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H