Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De nya gudarnas estrad...




Så som de höga avser


Sam Häll Et
Med I A
Mark Nad En

De tre gudarna
som avger
Bangelina
Beckhams
Bejing OS 
Superstorm
och Idol....

På estrad denna dag i en enda lång rad
alla dessa lyckliga lyckade tyckande smyckade
unga som kan leka och sjunga

Vart tog resten av
världen vägen?

07.08.10

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-10 08:16



Bookmark and Share


  Eline.P
Braskrivet! Vi håller sakta på att hjärntvättas. Ytligheten breder ut sina vida vingar över oss allesammans.
\"Du skall många nya gudar hava jämte mig\"...eller istället!
2007-08-12

    Maria Malm
Instämmer i detta undrande.
2007-08-12

  Ronny Berk
väl tänkt och väl beskrivet om ett värderingens dilemma...men olympiska spelen vill jag särskilja från idol...även \"den flygande örnen\" fann sitt luftrum under olympens fana...
2007-08-12

  aftermath
något e fel i maskineriet..
men vi kan avstå, tidningar,kanaler å göra våra val
så gott det går
men något e fel..
2007-08-10

  Lena Renman
Samhället är en mänsklig skapelse liksom gudarna...
Kan vi skapa något nytt? Något annat?
Lena
2007-08-10

  katt.inc
Ja, man tycker ju att de tre gudarna borde kunna framhäva något mer väsentligt. Klokt ordat.
2007-08-10

  devilsangel
vettiga tankar och funderingar som alltid *L*
2007-08-10

    ej medlem längre
Du har så rätt! Allt vinklas ur det vackra, rika och lyckade perspektiv så resten av oss känner sig misslyckade...
Om man nu anammar dessa tre gudar...
2007-08-10

  ospray
Ja det undrar jag med

bra skrivet
2007-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman