Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trolleri trollera önskar mig att allting igen blir bra


Flera dagar

Hon har
fattats mig nu
i flera dagar

skulle vilja
visa henne
håret som faller
så vackert

när hon
liksom studsar
nedför trapporna
vid centrum
lätt liten och
med fart

även de mörka
dagarna

07.08.08




Fri vers av Lena Renman
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-09 22:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
\"skulle vilja
visa henne
håret som faller
så vackert\"

Vilken härlig strof...*L*
2007-08-10

  katt.inc
Saknad är svårt.
2007-08-09

  devilsangel
Känner en stor saknad här...Väl beskrivet!
2007-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman