Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om retstickor, gränser och bestämdhet


Tro´t om du vill!

Tro´t om du vill retades Storplan!

Nej, det gör ja´nte Sade lillplan

Nehej då, gör´nte det rå

NEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!




Fri vers av bluesatin
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-08-08 23:46



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Annorlunda, Bluesatin! Intressant.
Ingvar
2007-08-18
  > Nästa text
< Föregående

bluesatin
bluesatin