Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Singel i stan

Av någon oförklarlig anledning befinner jag mig mitt i en kvinnlig singelturné som pågår runt omkring mig.

Plötsligt utan förvarning var den här och innan jag hann stänga mitt gapande kakhål hade den spritt sig som en löpeld.

Singelturnéns medlemmar har en kolossal energi samt en lönnlig källa där de på en nanosekund laddar om sina batterier och akut ger sig ut på jakt igen.

Mobiler piper oavbrutet av skickade meddelandens statusrapporter. Fniss med blossande kinder följs av gåtfulla svar från gårdagens rov.

Det bästa kapet är ett grymt hångel.

Glamouren flödar i form av skimrande naglar, läppars putande lyster och vaxade bens strålglans.

Födan består av lattar och cig.

Turnéns kvinnliga medlemmar omges av ett magnetiskt singelfält som gör att de dras till varandra oavsiktligt. Tidigare obekanta rivaler omvandlas till intima bekanta och plötsligt delas mörka hemligheter samt gårdagens sekreta erövring samt ågren förtroligt.

Den essentiellaste ägodel en singel bör besitta är en korrekt packad väska. Enstaka vilsekomna föremål kan vara förödande för vidare framfart.

Utrustningen bör innefatta alla delar som en plötslig flirt med resulterande bortamatch har behov av. Givetvis i komprimerad upplaga.



En essentiell korrekt packad kvinnlig singelväskas innehåll:

Deo - Deo våtservett tar ingen plats, gör dig fräsch på nolltid och håller odör under kontroll. (alt. minideo 12.50:- Ica Maxi)

Smink - Att vakna upp i en främmande bostad som Miss Tvättbjörn är inte att rekommendera för lystnaden. Se till att mascaran är ordentligt vattenfast.

Lingerie - ett fräscht extra par är aldrig fel, speciellt efter ett raveparty. Gärna en smula uppviglande samt gärna med attityd.

Linsetui - Där har man förberett med en skvätt linsvätska.

Tuggummi - Tandborsten är överflödig. Kan man dela kroppsvätskor kan man dela tandborste.

Knullgummi - Gärna med smak.

Mobilladdare - Utkorgen är ofta lika full dagen efter som man själv var kvällen innan. Batteriet däremot är ofta lika tomt dagen efter som man själv är i huvudet. Mobilen fungerar ypperligt som väckare inför en hård arbetsdag, bara den är laddad under natten.

Parfym - Efter en hård bortamatch finns sällan tid för dusch innan dagen arbete. En raggardusch är här tillåten. Be gärna om ett provex. från Åhléns. De är mindre till storleken.






Prosa (Prosapoesi) av Lotta Billerhag
Läst 524 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-08-09 07:21



Bookmark and Share


  glittertindra
oj, den packningen var mycket mer avancerad än min... :) det finns även rengöringsservetter för ansiktet.. coop... fungerar ypperligt...
2007-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Lotta Billerhag
Lotta Billerhag