Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till min syster

älskade syster
du ringde mig idag
tänk vilken underbar dag
som alla dagar när du ringer

älskade syster
du stora syster
tänk så mycket du kan betyda för mig
som så mycket jag aldrig känt för nån

vi delar ett liv du och jag
i en märkvärdig värld som bara vi kan förstå
händer allt det där som gör oss två
till dom systrar vi är

älskade syster
en kärlek så villkorslös
kravlös

så ärligt jag älskar dig

min syster




Fri vers av Tildus
Läst 5943 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-09 17:06



Bookmark and Share


  Manal
tack för en kärleksfull läsning
2007-12-08

  systra
Var tvungen att läsa igen...Dessa Älskade systrar, som finns för varandra...
2007-11-25

  Bjarne Nordbö
Familjeband är vackra, som du beskriver här.
2007-09-18

  Carlita
fin kärlekshyllning till din favorit - systern! vackert :)
2007-08-16

  Pontus W.U
det var fint! syskon är bra att ha!
2007-08-12

  Lejonhjärtas poesi
Underbar kärleksförklaring till din älskade syster. Hon känner säkert likadant för dig den storasyster hon är och det måste glädja henne att få läsa din dikt.
2007-08-11

  Anna Nickolausson
Så fint du beskriver känslorna, har jämt flöde som ger rum att förstå, bra skrivet
2007-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Tildus
Tildus