Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Felicia


Jag föll
handlöst för
frestelsen
vad jag själv
brukar klandra

andra

som inte förstår
inte känner
som vi

tvi

för exponeringen
den ogenerade
frågandet
och råden

koden

den sociala
ser annorlunda ut
för dig
för oss

slåss

måste du för att
du är annorlunda än jag
såsom jag
är
annorlunda än du

ju

fast ändå rätt så lika

får jag bjuda på en fika?





Fri vers av Bögen
Läst 399 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-09 23:24



Bookmark and Share


  prinscess VIP
den är mycket bra
2008-01-14

    Nattviol
av mig får du tretton
(dagens datum)
mumsiga sockertoppar
för denna ursköna
text med flyt och rim
som en liten fors av
ord runt stenar som
stannar upp flödet
och byter dess riktning
in på ett sidospår med
tankar om andra!!

så jäkla bra!!
o kaffet smakade gott????

=o)
2007-08-13

    Bodil Sandberg
Som någon här nedan sa:Vilket flyt...och man kan inte missta sig på viljan!!!!
2007-08-11

  Elisa-Linn
Vilket härligt flyt i texten. Formen är super... och orden, så klart!
2007-08-10

    ej medlem längre
En härlig text...lite i Cornelis anda...hehe
2007-08-10

  Rakel Lorner
Herregud, vad glad jag blir över dina rim!!! Och innehållet applåderar jag. Du har fått till ett bra flyt. Felicia skulle bli glad tror jag!
2007-08-10

  Måna N. Berger
Mänskligt, medmänskligt och ett härligt avväpnande slut! Jatack, gärna en fika :)
2007-08-10

  "Silver" VIP
Härligt slut, ord om möte och förståelse, kul form och användning av rimmen!
2007-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Bögen