Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk!

Tänk att få vakna hos dig.
Å få känna din närhet in till mig.
Tänk att få se in i dina ögon som glänser.
Å få se att dom viskar orden.
Tänk att få röra vid dina läppar.
Å få känna dem emot mina.
Tänk att få veta att du är hos mig varje morgon.
Å få känna trygghet idet.

Men nu är det över.
Ja nu är det förbi.
Nu går jag här ensam och väntar.
Vart tog du min älskade man vägen?
Jag vet att du o jag är hos varan.
Nu går jag här ensam å väntar,
på den dag då du kommer med tåget.
Å du finns hos mig igen för ett tag.
Jag älskar dig min vän.




Fri vers av Inmyheart
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-10 07:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inmyheart
Inmyheart