Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar!

Å vart tog du vägen?
Sommar vart varför har du försvunnit?
I år vi ej fick se dig så länge.
Du bara var här en kort stund.
En del fick dig aldrig uppleva.
Andra fick dig för mycket.
Å du vackra sommar, kommer
vi dig aldrig få uppleva riktigt igen?
Å du varma vackra sommar du oss minnen gav.
Vi då aldrig kommer glömma då du sommar var.
Vi fick sol varige dag, vi då kunde bada o ligga på stranden.
Nu vi bara kan sitta inne å se regnet ösa.

Kom snart tillbaka. Vi dig längtar o håller av.
Du oss vackra minnen gav.




Fri vers av Inmyheart
Läst 322 gånger
Publicerad 2007-08-10 07:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inmyheart
Inmyheart