Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev även " Heder hälsa och hallonsaft" på likande tema.  Kan inte ta emot så jag måste slå sönder...


Över gränserna

Drev mig över
alla gränser
emot dem slående
sönder och samman
självhatande
gapande bort alla
som hade kunnat älska
mig varm där på gränsen
mellan liv och död

Var det vad som behövdes
för att våga andas

Varför vågar jag
då inte
andas
?

92.04.22




Fri vers av Lena Renman
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-08-16 22:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
varför vågar vi inte älska och låta älskas? jag har funderingar om det men det hjälper ju inte...
Väldigt väldigt bra text om detta \"fenomen\"
Bokmärker!
2007-08-18

  katt.inc
Jag blir mycket tagen när jag läser denna dikt och kan inte skriva något vettigt mer än att du når in i djupet på mig.
2007-08-17

  Maria Zena Viklund
ja varför, fint skrivet!
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman