Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig samla ihop min själ ..

 

 

 

 

Låt mig samla ihop min själ
och springa

Låt mig
lida utav blödningen i berättelsen
och förbanna papprets tystnad

Låt mig ...
gömma min smärta

för skratt kan inte förklara innebörden av glädje

Jag formar min själ
bit efter bit

men din kärlek sträcker sig långt
in i mig

ända tills bokstävers olika betydelser
förenas


Jag älskar dig
lika mycket som glöden
suktar brasan

motvillig korsfäster jag min röst
planterar sticklingar i mitt hjärtas trädgård

upplever jäsningen av berusning
då mitt moln regnar
i din själ


Håller din kärlek ömt
som duvorna

de som flyger till och ifrån själens balkong

och när döden färgar mig
flammar trädens melodi
i skogen av din kärlek

Låt mig,
samla min själ..mina andetag

och springa
till min galenskap ..

Låt mig
explodera



Det är inget fel i att vara en sprängladdning
och de som har tänt på den med sin glöd

önskade att min explosion
skulle väcka dem

ur sin
aska




Fri vers av issac.a.m
Läst 328 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-08-06 23:11



Bookmark and Share


  ulli
berörd på så många sätt. mållös.
2010-08-08

  En strimma av guld
Låt mig få vara som jag är..... Att få känna sitt rätta jag, visa den sida som är den sanna, då blir mötet det rätta och inte konstlat. Du kan vara den du är, som jag sagt förut låt dig känna den galenskap du har inom dig då blir du sann.


"Låt mig,
samla min själ..mina andetag

och springa
till min galenskap .."
2010-08-07

  Suzy med punkterna
Känner dina ord djupt inne....
2010-08-07

  sulimaa
Låt mig samla min själ...så innerligt vacker strof...så talande...
2010-08-07

  SagaArt VIP
en stark text som berör
2010-08-06
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m