Dålig.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dålig.




När du är fundersam och söt


Månen lyser inte för
oss och det vet vi om.

För vi är sådana som
vet, eller i alla fall
du. Jag är mer en sådan
som är orolig. Mest för
dig, för att du inte
har någon som förstår.

 

Jag känner mig
otillräcklig
och onödigt tung.


Det gör ont, det gör
ont för jag förstår ju
inte heller jämt.





OCH JAG VET INTE VAD
DU TÄNKER PÅ NÄR DU
SER UT SÅDÄR.





 

När du är fundersam och söt.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 355 gånger
Publicerad 2007-08-10 20:22



Bookmark and Share


    Elin Sundström
Så fin och omtänksamt ärlig dikt. Jag liksom ramlar ner i dina ord och fullständigt stannar kvar där. SÅ FINT!!!
2007-08-10
  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka