Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom tillbaka till mig.

Det fanns en tid då vi älskade varan

Vi var två fast en

Jag älskade dig så otroligt mycket..

Varje dag så ser jag dina mörka ögon framför mig
Varje dag då jag ligger i sängen och försöker somna formar jag täcket efter dig.

Jag saknar dig..

Varje gång jag hör ditt namn rycker jag till och kollar om det var dig någon ropade efter för jag ropar ständigt..

Mitt hjärta skriker av längtan..

Trots allt som hänt, snälla.. Kan vi försöka igen?

Jag har förändrats och det har du också.. Men jag kommer aldrig sluta älska dig. Jag är fångad och det är du som fångat mig. Jag kommer aldrig släppa dig.

Jag älskar dig fortfarande och jag kan inte glömma dig.
Det finns saker jag ångrar och jag önska jag fick en andra chans.

Jag önska du förstod att jag faktiskt inte kan leva utan ditt leende, att jag faktiskt inte kan andas om jag inte vet att du också andas samma luft.

Om vi är inte för varandra varför hör jag alltid ditt namn?
Varför föreställer jag dig som min? Varför tänker jag alltid på dig?

Jag kommer alltid älska dig, snälla glöm mig inte..




Övriga genrer av Skuldsamvete
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-10 22:30



Bookmark and Share


    kaprifol
välbekant känsla. en bra beskrivning av smärtan och längtan.
2007-08-10

    Smaragden
Varje gång jag hör ditt namn rycker jag till och kollar om det var dig någon ropade efter för jag ropar ständigt..

Jag gillade speciellt dessa rader.
2007-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Skuldsamvete
Skuldsamvete