Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

giltighet

endast
med utgångspunkt
i det självupplevda
kan jag berätta
något allmängiltigt

Om jag sen ljuger
eller talar sanning
är ovidkommande




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 337 gånger
Publicerad 2005-04-05 21:29



Bookmark and Share


  kath
så sant, det är ovidkommande...
2005-04-10

    ej medlem längre
Snyggt knorrat
2005-04-07

  Gizela Svensson
Jag blev förvirrad - samtidigt som det kändes att något mättades. Den var helt enkelt bra!
2005-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP