Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När glaset spricker och tsunamin kommer - då kan man inte hindra sina känslor.


Varnings skylt

NEJ!

Nu får det vara nog!

 

Jag tänker inte vara

dig till lags längre –

jag tänker inte kräla

i stoftet för dig mer.

 

Du har fått det bästa

som fanns att få av mig,

men du har inte

gett mig någonting.

 

Nej, nu får det vara nog!

Jag tänker inte vara

- Miss Nice Girl

för någon längre.

 

Jag vägrar,

fullkomligt vägrar –

att vända den andra

kinden till – igen.




Fri vers av Gizela Svensson
Läst 425 gånger
Publicerad 2005-04-05 23:03



Bookmark and Share


  Sandra Sörlöv
Kraftfull och arg men så full av känslor. Du uttrycker dig och dina känslor så bra, man blir alldeles berörd.
2005-04-07

  Kylskåpspoesi
Riktigt bra, vilken kraft!
2005-04-05

  Hans w-art Westlund VIP
gött. den skulle alla kvinnor som blir misshandlade (psykiskt eller fysiskt) få med sig. men vem är "tsunamin"? gillar dina förklarinagar ovanför texterna...
2005-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Gizela Svensson
Gizela Svensson