Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets gåva


Att känna livets stora gåva just till mig
och låta mig omfamnas utav dig

En gåta är du, och så svår att nå
Men inte nu när natten faller på.

Jag ser dig i var liten blommas prakt
i myrans slit, jag känner av din stora makt

I kaprifolens ljuva söta doft
och torkat gräs, på ladans loft

Skapelsens totala kraft
I forsens virvlar, trädens saft

Och en flyktig sommarvind
är din smekning på min kind

I sol och himmel så jag fick
en bild utav din skarpa blick

I löven susning, vågens dyning mot en strand
jag känner hur jag vaggas av din hand

Just här i skymning på en sommar stig
Jag inser gåvan som du gav till mig.




Fri vers av Lotta Eng
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-13 15:54



Bookmark and Share


    eva m h
Vacker närvaro! Bokmärkes!
2007-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Lotta Eng
Lotta Eng