Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordgubbs sommar

Jordgubbs sommar

Röda, söta som kärleken.
Jorgubbar med glass
Jordgubbspaj
Jordgubbar och yoghurt
till frukost.

De finns i överflöd hos mig
Räcker till kråkor och sniglar.
Och mig.
Röda söta bär.

Sommar

Sol och värme.
Bruna lena ben.
Men vad hjälper det
mot mot min ständiga
längtan....




Fri vers av Lotta Eng
Läst 242 gånger
Publicerad 2007-08-13 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lotta Eng
Lotta Eng