Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänker inte längre..

Mitt huvud är tomt av alla tankar..
Mina ögon är blinda av allt jag sett..
Mina öron är döva av all tystnad..
Min mun är stel av allt skratt..




Övriga genrer av Isvatten VIP
Läst 282 gånger
Publicerad 2007-08-13 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP