Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bekännelse om att jag prompt vill ha höst

 

Jag gav mig själv
en bläckpenna
och fann senare insikten
efter att jag skrivit
ordet höst över hela
min kropp.

 

Och jag vill tro
att det inte bara var
undermedvetet trams.

 


Okej, jag vet.

 

 


För min största längtan
just nu är inte
att kyssa dina
tankar eller be dig
att sjunga för mig
(även fast jag
kanske bara påstår det
för att inte drunkna i sorg)
utan min
största längtan
just nu är att få se löven
förlora kraften.

 

Känna dem falla i
mitt hår.
Andas in höst och
ut harmoni.

 

 

 

 


Jag vill ha
höst.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 217 gånger
Publicerad 2007-08-13 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka