Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sommarminne.

Daggen ligger trygg
på gräsets blanka vävnad
och de första solstrålarna
skiftar
mot ladans söndriga fönsterglas.

Du vaknar upp i halmen
och inser
hur vacker världen är.




Fri vers av Tidslös
Läst 369 gånger
Publicerad 2005-04-06 11:37



Bookmark and Share


  A-M
Ah. Så dumt att skriva två kommentarer på samma dikt, men jag kan inte låta bli. It pleases me so much. :)Älska älska. ^^
2005-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Tidslös