Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
To you!


Jag vill dit


Jag vill dit
dit där mina drömmar finns
där mina visioner
väntar på att jag ska komma

jag längtar så
att skapa allt som inte skapat är
att måla det som ännu inte målats
att spela den musik som ingen hört

jag vill dit
jag vill dit
jag vill dit

Jag önskar så att dörrarna ska öppnas
jag önskar så att jag ska orka med
jag ser en framtid som är färdig
så förutbestämd och klar

jag vet
för jag har sett
visionen i min egen längtan
den viskar om och om igen

jag finns, jag f i n n s
tro på mig
jag finns för dig
kliv in i framtiden som väntar

jag längtar så
dit där våra drömmar möts
där viskningarna blivit sanna

jag vet så väl hur allt ska bli
och väntar nu att dörrar öppnas
öppnas gång på gång
så vi kan kliva in
i framtiden med språng

jag vill dit
jag vill dit
jag vill dit

med dig

/din




Fri vers av Mia Marcus
Läst 857 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-13 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mia Marcus
Mia Marcus