Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt hat

.

jag mindes ett gammal hem med koltrastar och rönnbär
gamla smuggelspritkorkar bakom bakfulla huvuden
vi misshandlade framtiden
och glömde nuet

de senare åren
är aningen otydligare trots påtagligheten




Övriga genrer av bruise
Läst 414 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-14 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bruise
bruise