Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har drömt så mycket

*

kan någon förstå
hur det känns att inte ha ett hem
att vara blind och få stickor i fingrarna,
när man letar sig fram


jag är liten och röd: eller kall blå


det luktar så mycket sjukdom där du bor
ändå är det helt tyst
du är så mörk
överallt
jag vågar inte sticka in handen i dig
vågar inte se på dig
och jag har inga pengar
men jag har två händer
och en mun
och jag vill
jag vill och vill
jag vet inte var det här livet tar mig
fingrarna gnistrar
och molnen är precis ovanför huvudet
jag har drömt så mycket men nu har jag vaknat.




Fri vers av bruise
Läst 364 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-10 21:29



Bookmark and Share


  blaite
Snyggt som f-n
2010-12-13

  Gawain VIP
Spännande. Intensiv start och sen löper det hela linan ut, i ren ovisshet på nåt vis. Väldigt snyggt och bra.
2010-12-10
  > Nästa text
< Föregående

bruise
bruise