Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rotation

Jag är bunden till död

Det var så jag föddes

Det finns ingen gud som kan se det vi ser

Antänder och försvinner

Min drog är ett lock över kosmos allseende ögonglob

Och de vilda oceanerna den gula fläcken

Hon är närvarande

Under mig och till slut inuti

Långsamt ritar jag ditt ögonbryn med fingret

Över under och till slut in i ditt innersta

När jag roterar öppnar jag mig dröjande




Fri vers av bruise
Läst 265 gånger
Publicerad 2013-08-10 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bruise
bruise