Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

redo för syndafloder

DET BÖRJADE MED ATT HELA VÄRLDEN GJORDE MOTSTÅND
OCH ÄNDÅ STÅR VI HÄR NU FRAMFÖR DEN
REDO FÖR UNDERGÅNG
REDO FÖR SYNDAFLODER

du kom in genom dörrspringan jag såg dig där nere på vägen innan
du tog mig runt höfterna du tog mig bakom nacken du fann mig där under tyg vävnad och bakom vindögon
du höll mina anklar drog mig intill dig
du var gud!
du var djävulen!
vi såg det i vitögat vi såg spegelbilder: en ström ett spel ett ord mellan läpparna
jag har aldrig
och en sång efter det medan du väntade.

det var tidigare mina rötter, mina rena fötter under, över armstödet
du tog det ifrån mig
du var fasansfull och jag var absorberad
lukten av öl cigaretter din hud mot skinnsoffan natt gräs jord det hämningslösa
ett uppvaknande och visionerna. det förblindande ljuset.
och där emellan känner jag din arm




Fri vers av bruise
Läst 386 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-28 03:33



Bookmark and Share


    vardagsbrus
ah, du är makalös! det här är SÅ bra!
2011-01-27
  > Nästa text
< Föregående

bruise
bruise